Taste the Extraordinary

Omdat ik in de herfst en winter ook wild op de kamado wilde bereiden, had ik doodleuk Wild Zwijn Procureur in het jaarprogramma gezet. Lekker natuurlijk, maar waar haal je het vandaan? In mijn zoektocht naar bijzonder vlees stuitte ik op Le Jean.

Hadden ze inderdaad in het assortiment. Maar toen ik eenmaal op de website was, raakte ik van de ene verbazing in de andere. Een waanzinnig assortiment van kwaliteitsvlees en -gevogelte. En dan heb ik het écht over topkwaliteit. Maar vlees online bestellen? Ik heb de proef op de som gedaan en ben eerst maar eens begonnen met een paar mooie entrecotes. En zelfs daarin had ik keuze: USA Grainfed, Australisch, Uruguayaans of Iers. Alleen de Black Angusvarianten.

Eerst maar eens zien hoe het aankomt en dus een bestelling gedaan. De bestelling werd diepgevroren aan de deur afgeleverd door een speciale verstransporteur in een koelwagen. Het zag er fantastisch uit, mooi verpakt met recepttips en servicekaart. Ik heb het bereid en was helemaal om. Le Jean is vervolgens mijn vast leverancier geworden voor BBQ 52. Top!

Kijk vooral even op: www.LeJean.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *