Testchef.nl

Product- en brandreviews

Onder de titel Testchef.nl verzorg ik uitgebreide reviews op culinaire producten en (semi)professionele keukenapparatuur waar de betere amateurkok graag mee zou willen werken.

Afhankelijk van het product verwerk ik het in een foodblog over een praktische toepassing of wordt er een serie van reviews in diverse foodblogs verwerkt. Alle reviews worden na overeenkomst kosteloos uitgevoerd. De producent of leverancier zorgt voor de levering van voldoende testmateriaal.

Er is ruimte voor maximaal 1 productreview per week, in overleg te plannen. Voor apparatuur en/of keukenmaterialen wordt vooraf afgesproken over welke periode en in welke frequentie de reviewserie wordt gepubliceerd.

Geïnteresseerd? Stuur een review-verzoek naar royvoogd@testchef.nl.


Mijn doel?

Als onderzoekend amateur chef wil ik niets liever dan mijn passie delen met collega hobbykoks. Creatief koken vormt samen met muziek en design mijn grootste passie, waarbij toegepaste creativiteit het verbindende element is. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe smaakcombinaties, bijzondere ingrediënten, culinaire mogelijkheden en technieken voor onderscheidende plating.

De hoogtepunten die ik zelf heb ervaren, ontdekt of vertaald uit professionele omgevingen wil ik doorgeven aan anderen door om zo zelf de grenzen verleggen van wat is in je eigen (buiten)keuken thuis. Maar het allerbelangrijkste dat ik wil delen is het plezier en de passie van het koken zelf.

Die passie deel ik primair door:

  1. bijzonder te koken voor mijn vrienden en familie;
  2. mijn ervaringen vast te leggen in mijn food blog BBQ52 – The Cooking Conductor;
  3. mijn blogs en heel veel andere inspiratie te delen op mijn Facebook-pagina en Instagram;
  4. met het uitbrengen van mijn eerste boek over het projectjaar BBQ 52 (verwacht: eind november 2020!);
  5. en vanaf 2021 ook met inspirerende culinaire workshops op lokatie!

Samen genieten maakt alles leuker. Enjoy!


Verwacht vanaf eind november:

Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg’er: een lekker leesbaar BBQ-boek voor beginnende & ervaren potmasters over het jaar waarin The Cooking Conductor in weer en wind buiten kookt in 150 eigen recepten op en rond de Big Green Egg.

Intekenen kan vanaf 1 september!