In samenwerking met…


“De kunst van lekker eten, drinken & koken als vrijetijdsbesteding.” Dát is BBQ 52!

“BBQ 52 – The Cooking Conductor” is een project dat ik volledig vanuit mijn eigen plezier als gepassioneerd hobbykok insteek. Als heerlijk voorbeeld van vrijetijdsbeleving. Ik verdien er dus niets aan, integendeel: het kóst mij geld en héél veel tijd. Heerlijke tijd, dat zeker, en dat is precies de bedoeling van zo’n bijzonder smakelijke avontuur. Ik hoop er vele andere hobbykoks, keukenprinsen en -princessen en Pitmasters van de Achtertuin mee te inspireren.
😉
Daarom wordt ik zo vrolijk van mijn eervolle samenwerking met deze mooie merken:


Waarom samenwerkingspartners?

Aanvankelijk was het helemaal niet de bedoeling om met samenwerkingpartners te werken, en al helemáál niet met sponsors of adverteerders, maar je kunt je voorstellen dat ik verrast was als Cooking Conductor toen merken zich begonnen te melden dat ze me in dit uitdagende avontuur wilden ondersteunen. Aanvankelijk wilde ik dat niet: ik hoef er immers niets aan te verdienen, én ik wil voorkomen dat het het BBQ52-project als een commercieel verhaal wordt gezien. Ik ben gewoon een hobbykok. Nou ja, misschien wel bovengemiddeld fanatiek en iets creatiever dan de meeste anderen. En dat wil ik graag zo houden! Bovendien vind ik mijn onafhankelijkheid in dit project heel erg prettig…

Maar ondanks dat het niet nodig is, zie ik wel in dat het goed is om vanuit een samenwerking met een paar mooie, aansluitende merken de intentie en kwalitatieve insteek van het project te bevestigen. En dus heb ik een een kleine selectie voorgesteld om wat producten beschikbaar te stellen die ik binnen BBQ 52 ga gebruiken. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het project dan nóg beter klopt!

Enjoy!


De Samenwerkingspartners van het eerste uur van BBQ 52