Mijn missie

Wat wil ik bereiken als Cooking Conductor?

Mijn missie:
Ik wil mijn grote passies delen als mijn persoonlijke bijdrage om de wereld een beetje leuker te maken.

Ik heb drie grote passies: koken, muziek en design. Het zijn passies die mijn hele leven de rode draad vormen in alles wat ik doe. In de eerste helft van mijn werkende leven lag het accent op design vanuit mijn bureau voor toegepaste creativiteit in marketing en communicatie. In de tweede helft van mijn werkende leven wil ik dat accent verschuiven naar muziek en koken.

Als onderzoekend amateur chef wil ik niets liever dan mijn passie delen met collega hobbykoks. Creatief koken vormt samen met muziek en design mijn grootste passie, waarbij toegepaste creativiteit het verbindende element is. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe smaakcombinaties, bijzondere ingrediënten, culinaire mogelijkheden en technieken voor onderscheidende plating. 

De hoogtepunten die ik zelf heb ervaren, ontdekt of vertaald uit professionele omgevingen wil ik doorgeven aan anderen door om zo zelf de grenzen verleggen van wat is in je eigen (buiten)keuken thuis. Maar het allerbelangrijkste dat ik wil delen is het plezier en de passie van het koken zelf. 

Die passie voor koken deel ik primair door: 

  1. bijzonder te koken voor vrienden en familie;
  2. mijn ervaringen vast te leggen in mijn food blog BBQ52 – The Cooking Conductor;
  3. mijn blogs en heel veel andere inspiratie te delen op mijn Facebook-pagina en Instagram;
  4. het publiceren van inspirerende boeken over de projectjaren van BBQ52;
  5. en vanaf 2021 ook met inspirerende workshops voor buitenkoken!

Samen genieten maakt alles leuker. Enjoy!


Nu verkrijgbaar: “Buitenkok in 4 seizoenen!”

Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg’er: een lekker leesbaar BBQ-boek voor beginnende & ervaren pitmasters over het eerste jaar waarin The Cooking Conductor besluit om in weer en wind buiten te gaan koken. Veel achtergrondinformatie en ruim 175 recepten op en rond de Big Green Egg.

Bestel ‘m hier!