Thai Taste Bomb

Thaise springrolls als restverwerking…

Neem een Thaise rijstvel, dompel ‘m even onder in water, leg ‘m op een plank en vul ‘m met de restjes die koud ook lekker zijn. Complexer hoevenThaise lenterolletjes niet te zijn. Maar ja, als die restjes dan bestaan uit een paar bakjes uit het assortiment van Koppert Cress en procureur van wild zwijn van de Big Green Egg, dan wordt restjesdag zomaar een extra feestdag…

Deze lenterolletjes zijn gevuld met:

  • Rijstvellen (voorgerecht: 1 p.p., hoofdgerecht: 3 p.p.)
  • Rock chives
  • Borage cress
  • Scarlet cress
  • Shiso cress
  • Floregano
  • Gerookte winterwortel
  • Pulled wilde boar (vega-tip: paddenstoelen!)
  • Gepureerde piccalillysauce
  • Barbecuesaus

Neem van alles niet teveel, anders kun je ‘m niet meer mooi strak inrollen. En bereid jezelf voor op een enorme smaakexplosie!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *