Meater

Meten is weten…

…maar meestal gaat dat bij het meten van kerntemperatuur op een kamado gepaard met onhandige snoeren en draden. Dat is helemaal anders bij de Meater. Eén thermometer van de Meater meet niet alleen draadloos, maar geeft je ook ongelofelijk veel informatie omdat hij direct verbonden is met je eigen draadloze netwerk (Bluetooth en/of WiFI)

Eenmaal in het product gestoken meet-ie niet alleen de kerntemperatuur bij de punt van de probe, maar bij het streepje zo’n 8 cm verderop zit nóg een metertje, waardoor je ook de directe omgevingstemperatuur kan meten. Heel handig als je tegelijkertijd direct en indirect gerechten op de kamado aan het verwerken bent!

Dat draadloze is al geweldig, maar de app maakt ‘m vervolgens briljant. Je kunt uitgebreid selecteren wat je wil bereiden, zelfs meerdere opties in de mate van gaarheid. Alle cuts van alle vleessoorten staan erin. Vervolgens houdt de Meater niet alleen nauwkeurig het verloop van de garing bij, maar voorspelt-ie ook behoorlijk nauwkeurig wanneer de verwachte eindtijd is om het vlees van de barbecue te verwijderen en te laten rusten. Want ja, óók dat is in de programmering van de app inbegrepen.

Meerdere stukken op de grillplaat? Geen probleem met de Meater Block heb je maar liefst 4 onafhankelijke thermometers tot je beschikking, die je allemaal tegelijkertijd op de app in kunt stellen. Kun je zelf lekker naar Julia&Julia kijken, terwijl de Meater alles feilloos voor je in de gaten houdt!

Meer informatie over de Meater kun je hier vinden.
Ik heb mijn Meater Block online besteld via Pro BBQ Shop: klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *