WAANZINNIGE WEGGEEF WEKEN

Waanzinnige Weggeef Week #05

KLIK HIER om mee te doen!


De finale van een grote uitdaging

Onder de titel “BBQ52 – The Cooking Conductor” ben ik in de herfst van 2019 begonnen aan een enorme uitdaging om een jaar lang in Hollands weer en wind buiten te koken op een Big Green Egg. Dat klinkt voor sommigen misschien als een eitje, maar als koordirigent is dat toch wel andere koek. Ik ben al jaren een fanatiek hobbykok, toch was ik op het gebied van buitenkoken in het algemeen en koken op een kamado een absoluut groentje.

Het jaar is nu bijna ten einde en meer dan vijfduizend volgers hebben de culinaire avonturen van de Cooking Conductor gevonden. Dat is wel een feestje waard! Daarom als Grande Finale een échte www-actie: De Tien Waanzinnige Weggeef Weken, waarmee ik niet alleen alle volgers wil bedanken, maar vooral ook al mijn samenwerkingspartners, die mij vanaf Dag 1 (toen nog een groentje ?) hebben ondersteund. Mede dankzij hen heb ik zoveel mogen leren, dat er zeker een vervolg gaat komen (maar daarover later zeker meer…?).

Meedoen is heel simpel:

 1. LIKE de Facebook-pagina van BBQ52,
 2. LIKE & DEEL de week-post van de Waanzinnige Weggeef Weken,
 3. BEANTWOORD binnen de termijn de vraag op de betreffende weekpost.

De winnaars worden op deze pagina én op de betreffende weekpost bekend gemaakt. Jouw gewonnen prijs wordt dan z.s.m. thuisgestuurd!

Alleen deelnemers die aan alle bovenstaande drie punten voldoen dingen mee voor die prachtige prijzen die beschikbaar gesteld zijn door de samenwerkingspartners in het jaarproject BBQ52.


Winnaar Waanzinnige Weggeef Week #04

Winnaar Waanzinnige Weggeef Week #03

Winnaar Waanzinnige Weggeef Week #02

Winnaar Waanzinnige Weggeef Week #01

Mijn doel?

Als onderzoekend amateur chef wil ik mijn passie delen met collega hobbykoks. Lekker en bijzonder koken is (na muziek) mijn tweede passie. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe smaakcombinaties, bijzondere ingrediënten, culinaire mogelijkheden en technieken voor onderscheidende plating. De hoogtepunten die ik zelf heb ervaren, ontdekt of vertaald uit professionele omgevingen wil ik doorgeven aan anderen door om zo zelf de grenzen verleggen van wat is in je eigen (buiten)keuken thuis. Maar het allerbelangrijkste dat ik wil delen is het plezier en de passie van het koken zelf. Enjoy!

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Johan Snel schreef:

  6 messen in de serie Katai???

  1. royvoogd schreef:

   Excuses voor de late reactie, zag deze net pas. Je antwoord is correct, maar helaas, de actie loopt op Facebook: http://www.facebook.nl/bbq52.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *