Asian BBQ Adventures 2021

YEAH! Ik kan het aankondigen: ASIAN BBQ ADVENTURES 2021!

Het BBQ52-boek van het eerste project is drukklaar, maar ondervindt helaas veel vertraging door corona omdat het boek in het buitenland wordt gedrukt. Had ik dat maar eerder geweten…, maar goed, het wordt een prachtig boek, dan maar even ietsje langer wachten. Ondertussen kan ik eindelijk het nieuwe projectjaar van The Cooking Conductor aankondigen, een vurige wens: Asian BBQ Adventures 2021.

In het vervolg op “Buitenkok in 4 Seizoenen” ga ik in 2021 beginnen met een wereldreis rond BBQ. Een project waar ik vijf windstreken ga verkennen, ieder in 52 weken. Ambitieus? Ja, maar bovenal leuk, spannend en avontuurlijk.

Als start terug naar de roots in Azië. Naar Japan als bakermat van de kamado. En Indonesië, waar mijn eigen roots liggen. Daarnaast staan China, Thailand en natuurlijk BBQ-land Korea op het programma. Oosterse streetfood & talloze andere heerlijkheden van de barbecue. Steeds vertaald naar authentieke én haalbare recepten voor de buiten kokende hobbykok met een kamado, ketel-bbq, shichirin of konro.

Uiteraard kun je het Aziatische avontuur straks volledig volgen via mijn foodblogs op www.BBQ52.nl. De komende maand ga ik mij eerst uitgebreid oriënteren, inlezen & plannen maken. Maar één ding is zeker: ergens in het jaar komt er een hele Balinese Babi Guling op mijn Big Green Egg… Laten we hopen dat Corna dan voorbij is, want dat feestje heeft iets meer gasten nodig dan de huidige richtlijnen toelaten…

Volg The Cooking Conductor, vanaf januari 2021 weer wekelijks met een foodblog online!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Rob schreef:

    Ik heb er zin in.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *