Bistro de Vrolijke Voogd

Bistro De Vrolijke Voogd is het kleinste restaurant van Nederland. De bistro beschikt over 1 tafel met maximaal 8 couverts, waarbij kok en gastvrouw altijd aanschuiven. Het verrassingsmenu is tot op het laatste moment een verrassing, niet zelden ook voor de kok zelf. Bistro De Vrolijke Voogd opent haar deuren maximaal 1x per weekend en alleen op exclusieve uitnodiging. Couvertprijs is gratis, tenzij vooraf anders overeen wordt gekomen.

Mijn naam is Roy, ik ben dirigent, grafisch ontwerper en communicatieadviseur in kunst, cultuur en de culinaire wereld. Regelmatig sta ik in de keuken om die laatste wereld wat beter te willen begrijpen. En als ik in de keuken sta, dan ben ik dus die Vrolijke Voogd van het kleinste restaurant van Alkmaar. Gastvrouw is mijn lieve echtgenote Ingrid Stijsiger, mezzosopraan en zangpedagoog en vocal coach.

Freestyle Food, zoals ik het zelf het liefst omschrijf. Mijn creatieve avonturen achter de kachel waren al een tijdje te volgen op Facebook, maar daar beperk ik mij meestal tot enkele foto’s als er een geslaagd etentje is geweest en af en toe een interessante nieuws uit de culinaire wereld. In deze blog ga ik graag wat verder: soms zet ik een recept erbij, maar vooral ga ik schrijven over de avonturen over een wildvreemde tuin vol met eetbare bloemen en planten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *