365 dagen = 52 weken

BBQ | 365 gaat verder als BBQ | 52. Als hobbykok kan ik immers onmogelijk 365 keer de kamado aansteken, hoe fanatiek ik ook ben: er moet ook nog gewerkt worden. Met de voorgenomen 52 weekenden grillen, bakken, koken, wokken en stomen op de kamado past de naam van het project nu ook veel beter. In 52 weken en 4 seizoenen het hele jaar rond in Hollands weer en wind ervaren wat ik als Grillmaster van de Achtertuin op een kamado kan doen.

Een snelle wijziging van de projectnaam, zul je misschien zeggen, maar de domeinnaam voor zowel .nl en .com was al vergeven, dus dat dat was niet handig. Bovendien blijkt BBQ365 al in Engeland een merknaam te zijn. Das ver genoeg, want mijn achtertuin staat in Alkmaar, maar ik hou het graag een beetje origineel. Bovendien kan ik met de nieuwe naam BBQ | 52 de hele serie blogs & vlogs ook lekker helder nummeren en zo blog voor blog van BBQ | 01 naar BBQ | 52 toegrillen, bakken, wokken, koken en stomen!

BBQ | 52 – een jaar op hete kolen
Dat worden dus 52 blogs en vlogs waarin je me gaat zien zweten van plezier. Met maar liefst 52 hoofdthema’s die ik inmiddels al verdeeld heb in 8x rundvlees, 8x varkensvlees, 4x wild, 4x lam, 8x gevogelte, 9x vis, schelp- & schaaldieren en 11x vegetarisch. En natuurlijk ook nog een enorme waslijst aan bijgerechten en desserts… Dat wordt een héérlijk avontuur!

The Cocktail Special
En ja, het “bekt” ook beter: “Barbecue Fifty-Two”, met in de vormgeving nog een lekker explosief grafisch grapje die er om schreeuwt om ergens in die 52 BBQ-sessies een BBQ & Cocktail-Special in te bakken. Uiteraard met de beroemde B-52 Cocktail in het brandende middelpunt…

Het wordt eigenlijk steeds leuker. Volg je me?

Beef steaks on the grill with flames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *