Het BBQ52 kookboek

Het eerste boek van BBQ52 – The Cooking Conductor:

Buitenkok in 4 seizoenen!

Een lekker leesbaar BBQ-boek voor beginnende & ervaren Grillmasters van de Eigen Achtertuin over het jaar waarin The Cooking Conductor in weer en wind buiten kookt. Een heerlijk avontuur in meer dan 175 recepten op en rond de Big Green Egg (en natuurlijk alle andere kamado’s en ketel-bbq’s…). Bestel ‘m HIER of bij een van de online boekhandels in Nederland en België, zoals Libris.nl, Bol.com en Amazon.nl.

Direct bestellen: KLIK HIER!

Een inkijkje van wat je in 248 kleurrijke pagina’s kunt verwachten:

Titel: Buitenkok in 4 seizoenen!
Subtitel: BBQ52 – The Cooking Conductor
Auteur: Roy Voogd

ISBN: 9789090340500
Uitgever: Guardian Publish

Eerste druk: Oplage 1.500
Uitgave: 248 pagina’s luxe gebonden pagina’s in full colour
Formaat: 225×280 mm

Publicatiedatum: 24 februari 2021

Korte inhoud:
BBQ52 is een veelzijdig bbq-boek vol lekkere recepten en fraaie foto’s. Bovendien is het een inspirerend jaarverslag van een dirigent, tevens ervaren hobbykok, die als beginnend ‘Grillmaster van de Achtertuin’ in Hollands weer en wind buiten kookt op een kamado. In het boek volgt de lezer de Cooking Conductor in zijn ontwikkeling; het laat naast de heerlijke resultaten ook de leerpunten zien. Zo is een heldere handleiding ontstaan voor het werken met een kamado (of vergelijkbare afsluitbare barbecues).

Kennis en ervaring worden gedeeld en beschreven vanuit het perspectief van de gebruiker. Bij de meer dan honderdvijftig originele recepten komen nagenoeg alle bereidingstechnieken aan bod. Verder laat de Cooking Conductor de lezer kennismaken met de fascinerende wereld van thee en geeft hij haalbare tips voor de bordopmaak.

In het boek rept The Cooking Conductor er niet over, maar de aanleiding van dit heerlijke avontuur was aanvankelijk een stuk minder feestelijk: door het volledig wegvallen van zijn werkzaamheden als dirigent vielen alle inkomsten weg. Als Cooking Conductor heeft hij een nieuwe weg gevonden in de Safe Haven die zijn stadstuin achter zijn huis door corona vormde…

Bestelformulier

KLIK HIER Voor de Algemene Voorwaarden en Levering-/Retourbeleid van BBQ52.

[mollie-forms id=”5297″]