Early Bird intekening BBQ52-boek

Voorintekening met Early Bird-actie

Direct intekenen: KLIK HIER!

Het boek van BBQ52 – The Cooking Conductor komt eraan:

Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg’er

Een lekker leesbaar BBQ-boek voor beginnende & ervaren Grillmasters van de Eigen Achtertuin over het jaar waarin The Cooking Conductor in weer en wind buiten kookt. Een heerlijk avontuur in meer dan 100 eigen recepten op en rond de Big Green Egg (en natuurlijk al die andere kamado’s en ketel-bbq’s…).

Titel: Van Groentje tot Big Green Egger
Subtitel: BBQ52 – The Cooking Conductor
Uitgever: Guardian Publish (eigen productie onder cluster)

Eerste druk: Oplage 1.500
Uitgave: 248 pagina’s luxe gebonden pagina’s in full colour
Formaat: 225×280 mm

Korte inhoud:
BBQ52 is een veelzijdig bbq-boek vol lekkere recepten en fraaie foto’s. Bovendien is het een inspirerend jaarverslag van een dirigent, tevens ervaren hobbykok, die als beginnend ‘Grillmaster van de Achtertuin’ in Hollands weer en wind buiten kookt op een kamado. In het boek volgt de lezer de Cooking Conductor in zijn ontwikkeling; het laat naast de heerlijke resultaten ook de leerpunten zien. Zo is een heldere handleiding ontstaan voor het werken met een kamado (of vergelijkbare afsluitbare barbecues).

Kennis en ervaring worden gedeeld en beschreven vanuit het perspectief van de gebruiker. Bij de meer dan honderd originele recepten komen nagenoeg alle bereidingstechnieken aan bod. Verder laat de Cooking Conductor de lezer kennismaken met de fascinerende wereld van thee en geeft hij haalbare tips voor de bordopmaak.

Voorintekening met prettige Early Bird korting

Het maken, drukken en uitgeven van zo’n prachtig, luxe gebonden boek is een bijzonder kostbaar traject. Daarom een mooie Early Bird-actie die jezelf wat voordeel biedt én ons een beetje helpt bij het uitbrengen van dit mooie boek. De korting is geldig tot 1 november. Bestel je een boek vóór 1 oktober? Dan ontvang je er ook nog een leuke BBQ-verrassing bij!

Na je bestelling moet je dan wel heel even geduld hebben, want het boek rolt eind november 2020 van de pers, maar daarna ben je dan wel de eerste die ‘m op de deurmat heeft liggen!


Intekening “Early Bird”

KLIK HIER Voor de Algemene Voorwaarden en Levering-/Retourbeleid van BBQ52.
Boek - Early Bird tot 1 nov. 2020
€ 25,00
Boek - Normale verkoopprijs
€ 27,50
Verzendkosten € 6,75
Totaal