BBQ | 365 – crowdfunding

Crowdfunding & sponsoring

BBQ | 365 – een jaar op hete kolen” is een groot en uitdagend project dat voor een hobbykok ook financieel een uitdaging is. Uiteraard begin ik het project vanuit mijn pure passie voor culinaire avonturen en mijn plezier om opgedane kennis en ervaringen te delen.

Om BBQ | 365 tot een succes te maken en de drempel voor barbecuen buiten de zomer voor iedereen te verlagen, zoek ik partners om dit heerlijke project te steunen. Dat kan privé uit uit pure enthousiasme voor lekker eten. Maar ook bedrijfsmatig door het betrekken van producten en merken in het project.

Wat ga ik doen?
Een jaar lang iedere week een uitgebreid culinair BBQ-project realiseren, fotograferen en beschrijven. Minimaal 52 verschillende menu’s, bereid met uiteenlopende technieken. Ieder menu wordt gekenmerkt door seizoensgebonden, pure ingrediënten. Meestal haalbaar en betaalbaar, maar af en toe ook wat veeleisender. In weer en wind te bereiden, om te laten zien hoe breed inzetbaar de betere barbecue is.

Wat heb ik nodig?
– Een goede en complete kamado die in alle weertypen ingezet kan worden.
– Diverse accesoires om de kamado breed in te kunnen zetten.
– Een jaar lang houtskool.
– Goede ingrediënten voor teminste 52 inspirerende menu’s voor 4-8 personen.
– Natuurlijk heel veel tijd om de blogs te schrijven,
– de blogs op social media delen,
– en het jaarboek vorm te geven en te publiceren.

Wat kan ik je bieden?
(Soft)Sponsors krijgen uiteraard naamsbekendheid vanuit de publicaties die ze ondersteunen. Ik ga er daarbij vanuit dat een gemiddeld menu ongeveer 50-75 euro inkoopkosten kent aan ingredienten. Een sponsor kan dat via softsponsoring beschikbaar stellen of middels een donatie financieren. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via email.

De financiële basis voor een nieuwe kamado is inmiddels beschikbaar, maar indien een betere kwaliteit met accesoires gesponsord (een demomodel is geen probleem) kan worden in ruil voor een jaar lang exclusieve merkpromotie online en promotie in het boek, dan zou ik dat voor de kwaliteit van het project zeer toejuichen. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via email.

Voor private crowdfunding heb ik drie dingen in de aanbieding:
– een abonnement op o.m. de recepten van BBQ | 365 in je mailbox voor donaties tot 50 euro;
– een gesigneerde uitgave van het stoere boek “BBQ | 365 – een jaar op hete kolen” voor donaties van 50 – 100 euro
– een uitnodiging voor een van de vier Exclusieve BBQ-diners bij Bistro De Vrolijke Voogd voor donaties vanaf 100 euro p.p.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via email. Ik neem dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken!

Donaties voor dit project meer dan welkom
IBAN: NL32INGB0007587075
t.n.v. Voogd Consultancy
o.v.v.: BBQ 365 Projectondersteuning

Roy Voogd
Proefkeuken Bistro de Vrolijke Voogd